Naše Terka doporučuje - Top 5 produktů

 

Jak už asi víte, s holkami jsme velké milovnice kosmetiky. Pravidelně pro vás testujeme novinky, které se objevují na našem e-shopu. Je pro nás důležité každý produkt nejprve pořádně vyzkoušet a až poté ho můžeme s klidným srdcem doporučovat dál. Je to pro nás taková vysněná práce!

Dneska se s vámi chci podělit o mé nejoblíbenější produkty, které pravidelně používám, a které patří mezi mé oblíbence. 

IMG-7409 (1)

Určitě nejsem jediná, která v dospělosti musí napravovat hříchy z mládí. Bohužel i já jsem dříve používala pinzetu více, než bylo potřeba a mé obočí na to dost doplatilo.. Naštěstí existují produkty jako RevitaBrow, díky kterým můžeme tyto hříchy snadno a rychle napravit!

Obočí jsem díky nadměrnému vytrhávání měla velmi jemné a řídké. Každé ráno jsem musela obočí dokreslovat a s výsledkem jsem nikdy nebyla moc spokojená. Na jaře minulého roku jsem se tak rozhodla otestovat sérum na obočí - RevitaBrow Advanced

Začala jsem poctivě nanášet a každý den jsem netrpělivě pozorovala, zda už chloupky rostou (klasická nedočkavá ženská). Pár týdnů trvalo, než se začalo něco dít, ale po 4 týdnech jsem se dočkala a chloupky najednou začaly růst. Po 2 měsících jsem už měla krásné výrazné a husté obočí, které mám do teď. Celou proměnu jsem pro vás samozřejmě pečlivě zdokumentovala a mám radost, že vám mohu upřímně doporučit produkt, který zachránil mé obočí.

unnamed

Sérum na obočí - RevitaBrow Advanced

 

Kdybych si musela vybrat dva produkty z mé kosmetické taštičky, bez kterých si neumím představit svůj den, tak je to jednoznačně tahle dvoufázová řasenka Double-ended volume set a fixační gel na obočí Hi-Def Brow Gel. Před tím, než jsem začala používat sérum na obočí, jsem si musela každý den obočí dokreslovat tužkou či stíny. Jelikož mám teď obočí krásně husté, není potřeba nic dokreslovat, stačí pouze zvýraznit a zafixovat. Gel na obočí je tak skvělý pomocník, díky kterému mám perfektně upravené a zároveň přirozené obočí po celý den. Dokonce zvládne i celý den u bazénu(vyzkoušeno)!

PS: Pokud máte rádi výraznější obočí, nebojte se zvolit odstín Dark Brown, sama ho používám a obočí vypadá velice přirozeně. :)

gel na obočí_1

Fixační gel na obočí - Hi-Def brow gel

Dvoufázová řasenka - Double-ended Volume Set



Objevem minulého roku se pro mě stal tento malý zázračný kelímek. Celoročně mám velké problémy se suchými rty a bez balzámu na rty neopouštím svůj byt. Jestli něco opravdu nemám ráda, tak se ráno probouzet se suchými rty. Používám tak tento balzám jako noční masku. Každý večer nanesu vrstvu balzámu a ráno se probudím s krásnými hydratovanými a šťavnatými rty. Pokud vás trápí podobný problém, určitě doporučuji tento balzám vyzkoušet!

salve the day final_1_1

Hydratační balzám - Salve the day



Posledním oblíbencem se stal tento nádherný vínový lak na nehty od NAILS.INC - Cambridge mews. Od září v podstatě nenosím žádný jiný lak, než tento. Nejenže vypadá naprosto skvěle, navíc na nehtech vydrží opravdu dlouho. V kombinaci s pečující podkladovou bází a ochranným top coatem vydrží nehty krásné i 7-10 dní. 

cambridge mews

Lak na nehty – Cambridge mews

Podkladová báze - Back to life

Ochranný lak - Long wear top coat

 

A jaké jsou vaše nejoblíbenější produkty? Napište nám!

Kde nás najdete?

   instagram-logo-color-512_1 devini_czsk    fb2 Devini.cz    Google-512 Devini.cz 

 

Krásný den přeje Terka! ♡