Dopřejte si čas sama pro sebe!



Už jsme opět doma a bohužel to vypadá, že doma ještě nějakou dobu pobudeme.. Pojďme toho využít a udělejme si více času sami pro sebe!

Připravily jsme si pro vás pár tipů na produkty, které jsme si s holkami zamilovaly, a které jsou nepostradatelnou součástí našich "beauty" večerů. Tak pojďme na to! 

Snímek obrazovky (308)

 

Trápí vás krátké, slabé a nevýrazné řasy? Dopřejte jim kvalitní výživu a regeneraci!

Jak na to? Vyzkoušejte naše sérum na řasy RevitaLash! Sérum dodá řasám intenzivní výživu a hydrataci, kterou potřebují pro svůj zdravý růst. Řasy jsou tak silnější, pevnější a rostou do větší délky. Aplikace je velmi jednoduchá, stačí nanést pomocí štětečku jednou denně ke kořínkům řas. První výsledky jsou vidět již po pár týdnech. 

Náš tip pro zapomnětlivé? Dejte si sérum vedle kartáčku na zuby. Věřte nám, pomáhá to! 

Snímek obrazovky (309)

Podívejte se recenze našich zákaznic, které se nám pochlubily svými výsledky. Recenze najdete zde

 Účinné látky:

❊ Měsíček lékařský ❊ Vitamín E ❊ BioPeptin Complex ❊ Aminokyseliny

Benefity:

~ Stačí nanášet jednou denně
~ Výsledky během 3-8 týdnů 
~ Vyvinuto očním lékařem 
~ Bezpečné a nedráždivé složení
~ Doporučeno očními lékaři a dermatology

Více informací o séru na řasy najdete zde.

 

Toužíte po hustém a výrazném obočí? Víme, jak na to! 

Vyzkoušejte sérum na obočí RevitaBrow! Sérum dokáže obnovit růst i tam, kde obočí už několik let neroste. Ideální pro ty, které potřebují napravit nerozvážnosti z mládí. Ano, také jsme používaly pinzetu více, než jsme měly. Naštěstí pro vás máme tento malý zázrak, díky kterému můžete tyto hříchy snadno napravit. Jako důkaz přikládáme proměnu naší Terky, která začala sérum používat na jaře, toto jsou výsledky po 2 měsících pravidelné aplikace. Myslíme, že je to dostatečný důkaz toho, že sérum opravdu funguje :) Další proměny našich zákaznic najdete zde

 

 IMG_4215

 Účinné látky: 

❊ Vitamín B ❊ Aminokyseliny ❊ BioPeptin Complex ❊ Měsíček lékařský ❊ Ženšen Pravý

Benefity:

~ Podporuje růst chloupků 
~ Výsledky již během 4-8 týdnů 
~ Výraznější a hustější obočí 

Více informací o séru na obočí najdete zde.

 

Fénování, žehlení, barvení. To vše má negativní vliv na zdraví a kvalitu našich vlasů. Dopřejte jim potřebnou péči a regeneraci, zaslouží si to! 

IMG_6866

Jsou vaše vlasy zničené, slabé, hodně se lámou a vypadávají? Obnovte jejich zdravý růst pomocí séra na vlasy RevitaLash. Sérum obsahuje vysoké množství aminokyselin, peptidů a vitamínů. Zlepšuje tak kvalitu vlasů, redukuje jejich vypadávání a podporuje jejich zdravý růst. Již po pár týdnech pravidelného používání budou vaše vlasy pevnější, silnější a plné objemu! Fotky zákaznic, které naše sérum používaly najdete zde

Jak sérum správně aplikovat? Malé množství pěny (1-2 pumpičky) naneste do dlaní a masírujte jednou denně pokožku hlavy. Masáž by měla trvat alespoň 1-2 minuty, aby se pokožka prokrvila a vstřebala tak co největší množství obsažených látek. 

Účinné látky:

❊ Aminokyseliny ❊ Vitamín B ❊ Saw Palmetto ❊ Ženšen Pravý ❊ BioPeptin Complex 

 Více inforamcí o séru na vlasy najdete zde.


Hledáte produkt, který dodá vašim vlasům pořádnou dávku hydratace? Maska na vlasy Deep moisture hair mask dodá vašim vlasům intenzivní dávku hydratace. Díky obsahu marulového oleje se dokáže vstřebat hluboko do vlasového vlákna, napomáhá tak vlas vyživovat zevnitř, nikoliv pouze na povrchu. Vlasy tak hloubkově hydratuje a regeneruje. Těšit se můžete na krásně lesklé, hebké a voňavé vlasy hned po prvním použití. 

Masku naneste od středních délek ke konečkům vlasů a nechte působit 5-10 minut. Užijte si chvilku relaxace díky příjemné vůni a poté důkladně opláchněte vodou. 

329-2

 

Máte suché nebo zničené nehty? I na to máme zázraky! 

Superfood Repair Oil je nadupaný vitamíny, díky kterým dá vaše zničené nehty snadno do pořádku! Kombinace arganového, mandlového a šípkového oleje vás zbaví suché kůžičky a regeneruje poškozené nehty. Nehty jsou tak zdravější, pevnější a méně se lámou. 

IMG_4386

Jak nanášet? Pomocí aplikátoru naneste olejíček přímo na nehty a jemně vmasírujte. Masáž nehtů a kůžičky pomůže k lepšímu absorbování olejíčku. Náš tip: nechce si olejíček připravený na nočním stolku. Nehty masírujte vždy před spaním. Nebudete tak zapomínat a olejíček se během noci krásně vstřebá. 

Dalším našim oblíbencem na suché ruce jsou tyto roztomilé rukavičky od Nails.INC. Ruce jsou po zábalu dokonale hebké, jemné a hydratované. Rukavičky mají navíc speciálně upravený povrch, nijak vás tak neomezí v rolování na notebooku nebo telefonu! 

thirsty-hands-maska-na-ruce (2)_1

 

Aby byla péče kompletní, náš poslední tip je zábal na nožky!

Stačí nasadit hydratační ponožky Thirsty feet, zabalit se do deky, dát si kafíčko - a relax je kompletní. Nožky budou po 20 minutách hebké a hydratované jako po návštěvě profesionálního salonu! 

thirsty-feet-maska-na-nohy (2)_1

 

Jaké produkty patří mezi vaše oblíbence? Dejte nám vědět, rády se necháme inspirovat!

Kde nás najdete?

   instagram-logo-color-512_1 devini_czsk    fb2 Devini.cz    Google-512 Devini.cz 

 Krásný den přejí Holky z Devini ♡