Zázračné účinky marulového oleje

 

OBJEVTE AFRICKÝ ZÁZRAK V PÉČI O PLEŤ! 
 
Představujeme vám jeden z nejvzácnějších olejíčků na světě! Marulový olej z daleké Afriky je díky jeho zázračným účinkům populární po celém světě. Vyzkoušejte jeho výjimečné účinky na pleť i vlasy!

Po prostudování účinků marulového olejíčku musíme uznat, že je to opravdu takový malý zázrak. Olej z Maruly obsahuje velké množství zdravých mastných kyselin, které pomáhají udržovat pleť dostatečně hydratovanou, je tedy vhodný jak pro zimní měsíce, tak i v létě proti vysušení pleti ze sluníčka. Je také bohatým zdrojem antioxidantů, které výrazně zpomalují stárnutí pleti a tvoření vrásek. Obsahuje dokonce o 60% více antioxidantů, než olej arganový, který se doposud řadil mezi špičky v oblasti péče o pleť. 

Díky špičkovému složení je marulový olej vhodný jak pro suchou, tak i pro mastnou pleť. Poradí si se začervenáním, podrážděním pleti, s akné nebo dokonce s popáleninami od sluníčka.  

Facial Oil_50ml_Lifestyle 

LÉČBA AKNÉ & JIZEV

Velmi oblíbeným pomocníkem proti akné a kožním problémům je Tea Tree olej, tento olej však není vhodný pro citlivou pleť, protože je příliš agresivní. Marulový olej je proto skvělou alternativou, protože má stejné antibakteriální účinky, ale díky jeho šetrnému a jemnému složení je vhodný i pro zákazníky s citlivou pokožkou. Vzhledem k tomu, že byly prokázány jeho léčivé účinky, je vhodný i pro zákazníky s kožním onemocněním. Zároveň při pravidelném používání napomáhá regeneraci kožních buňek a navrací tak pleti její hebkost a pružnost. Je tedy vhodný pro léčbu popálenin, jizev, strií nebo suché pokožky.

ZPRACOVÁNÍ

Marulový olej se vyrábí z plodů afrického stromu Marula. Tyto plody se v Africe využívají již po celá století, zejména pro jejich léčivé účinky.Je velmi důležité vybírat si produkt, který byl správně a šetrně zpracován. Pouze olej lisovaný za studena bude moci nabídnout slíbené účinky, jeho tepelnou úpravou by totiž přišel o většinu obsažených prospěšných látek - a to by bylo škody! Marulový olej Pure Marula Beauty Oil obsahuje 99% čistého marulového oleje a 1% přírodního esenciálního bylinkového oleje. Žádné přidané látky, pouze čistá příroda. 

blog_marula 

POUŽITÍ

Používejte denně na čistý obličej. Naneste malé množství na prsty a rozetřete na pleť a dekolt. Pár kapel lze přidat do krému, masky nebo jakéhokoliv jiného oblíbeného produktu. Díky vyhlazovacímu efektu lze použít také jako primer před použitím make-upu. Vzhledem k hojivým účinkům marulového oleje doporučujeme aplikovat také na zklidnění podrážděné či spálené pokožky, na jizvy po akné nebo na vyhlazení strií.

NETESTOVÁNO NA ZVÍŘATECH

K přírodě má kosmetika Pure Marula Beaty Oil velmi blízko, proto je hrdou součástní programu Leaping Bunny, díky kterému se může pochlubit certifikátem HCS. Tento certifikát prokazuje, že samotný produkt, ani v něm obsažené látky, nebyly testovány na zvířatech. 

marula-zvirata

Vyzkoušejte účinky Marulového oleje na pleť - MARULA - PURE MARULA FACIAL OIL nebo na vaše vlasy - Marula Pure Beauty.