Používáte správnou řasenku?

 

Není řasenka, jako řasenka!

Život bez řasenky si některé ženy už ani nedokážou představit. Historie řasenky sahá až 3000 let před naším letopočtem. Používali ji lidé již ve starověkém Egyptě, kde si oči malovali pomocí dřevěného uhlí. Budete se možná divit, ale právě v této době si oči malovali jako první muži.

I řasenka ale může v mnoha případech spíše uškodit než pomoci. Připomeňme si tedy velmi důležitou věc - jít spát s řasenkou opravdu ničí naše řasy. Tím, že jsou řasy tuhé a suché, jsou velmi náchylné k lámání. Před spaním je tedy nutné si své řasy nejprve odlíčit (nejlepší na odlíčení je micelární voda, a to z důvodu, že nejen řasy důkladně odlíčí, ale i upraví). Druhým krokem k hydrataci svých řas doporučujeme naše sérum RevitaLash Advanced. Sérum řasy hydratuje, vyživuje a posiluje. Zároveň je chrání před poškozením způsobeným životním prostředí i před poškozením od produktů na úpravu řas, které mohou způsobit jejich lámaní a vypadávání.

Minimalist Black Friday Promotional Discount Banner (1170 x 440 px) (1)_1

Zapomeňte také na pumpování kartáčku v řasence. Zbytečně tím dostáváte vzduch dovnitř, což způsobuje rychlejší vysychání barvy. Výsledkem jsou pak slepené či lámavé řasy a plýtvání penězi. Místo toho kartáček raději vytáhněte krouživým pohybem, čímž získáte správné množství barvy. Také nikdy řasenku z hygienických důvodů nesdílejte s ostatními.

Voděodolná řasenka nepřináší pro vaše řasy nic dobrého. Studie v roce 2013 prokázala vyšší míru spadnutí řas právě u voděodolných řasenek. Řasenka se z jemných řas špatně odličuje, proto hrubé odstranění může způsobit poškození a ztrátu řas.

Udělejte si s vaší řasenkou menší test. Otevřete ji a očichejte, pokud z ní cítíte jakýkoliv octový zápach, vyhoďte ji. Aplikátor si však můžete ponechat. Důkladně ho omyjte a použijte jako kartáček na úpravu obočí.

V dnešní době již existuje několik druhů řasenek. Máme řasenky, která dodají objem, délku nebo zatočení řas. Pokud jste stále nenašli tu, která by vám vyhovovala, smíchejte si více řasenek od různých značek dohromady a vytvořte si dokonalou řasenku, která vám bude vyhovovat.

Aplikátor řasenky může mít různé tvary. Každý tvar je určen pro něco jiného, například hubený aplikátor pomáhá obalit každou řasu a tím je od sebe oddělit. Zakřivený aplikátor je skvělý pro zvýšení objemu a aplikátor do tvaru S pomáhá prodloužit řasy a dodá jim objem. Proto je opravdu důležité najít takovou řasenku, která má vhodný aplikátor pro vaše řasy.

Ačkoliv každému vyhovuje jiná řasenka, věříme, že RevitaLash vytvořil něco úžasného! Řasenka Double-ended Volume set je opravdu zázrak. Dva vaše nejoblíbenější produkty jsme spojili do jednoho praktického balení. Na jedné straně hedvábný podklad Volumizing Primer, který řasy připraví na bezchybnou aplikaci řasenky. Na druhé straně černá hydratační řasenka Volumizing Mascara, která vám vykouzlí nádherné, luxusní řasy s dramatickým efektem během pár sekund.

Minimalist Black Friday Promotional Discount Banner (1170 x 440 px)_1