Které sérum je pro tebe to pravé?

Bannery WEB DEVINI_2

Pokud jste se narodili s objemnými a dlouhými řasami, které vidíte v časopisech, na sociálních sítích nebo v televizi, považujte se za šťastlivce! Naštěstí pro nás ostatní existují séra na řasy, která nám pomohou získat luxusní, zdravé a přirozené řasy na celý život.

Pokud jde o séra na řasy, na trhu je mnoho možností, ze kterých si můžete vybrat. Jak si tedy vybrat to správné? Začněte tím, že si uděláte průzkum. Složení různých značek se značně liší, zejména pokud jde o kvalitu složek, cenu nebo výsledky.

Jedno důležité upozornění pro vás! Kdykoli používáte cokoli v okolí očí, ujistěte se, že je to prověřeno oftalmologem a dermatologem. Nejlepší je, pokud je výrobek vyvinut přímo lékařem.

Jak tedy poznáte, co stojí za vyzkoušení? Můžete se poptat ve svém okolí, přečíst si recenze nebo vyzkoušet různé vzorky. A víte co, my vám rozhodování usnadníme a doporučíme vám vyzkoušet jedno ze dvou sér na řasy RevitaLash® Cosmetics vyvinutých oftalmology. Věřte, že vaše řasy i oči vám poděkují.

KTERÉ SÉRUM JE PRO VÁS VHODNÉ?

Všechny naše produkty na řasy jsou vyvinuty lékaři, klinicky testovány a bezpečné pro použití na umělých řasách. Jsou vhodné i pro vegany, nejsou testovány na zvířatech a jsou vyrobeny bez olejů, parabenů, ftalátů, parfémů a lepku. Existuje však několik zásadních rozdílů, které vám pomohou vybrat tu nejlepší variantu pro vaše řasy. Pojďme se na každou z nich podívat blíže:

REVITALASH ADVANCED 
celosvětový bestseller

Pokud netrpíte citlivostí očí, je RevitaLash® Advanced Eyelash Serum jasnou volbou.

RevitaLash® Advanced je nejdůvěryhodnější sérum na řasy vyvinuté lékařem díky vědecky vyspělému komplexu BioPeptin®, který pomáhá řasy vyživovat, posilovat a zjemňovat a zároveň je chrání před lámáním a lámavostí. Toto průlomové složení pomáhá ženám i mužům získat ty nejzdravější a nejkrásnější řasy na celý život.

REVITALASH ADVANCED SENSITIVE
novinka roku 2023

Máte citlivé oči? Jsou snadno podrážděné? Možná jste v minulosti vyzkoušeli sérum na řasy a zaznamenali jste zarudnutí nebo podráždění očního okolí, takže jste výrobek přestali používat. Nezoufejte! RevitaLash® na vás myslí! Novinkou na trhu je RevitaLash® Advanced Sensitive Eyelash Serum: nové složení určené výhradně pro osoby s citlivýma očima.

Pokud si myslíte, že se jedná o oslabenou verzi klasického séra RevitaLash® Advanced, jste na omylu! Nové sérum bylo vyvinuto pomocí technologie Revitasome® a je navrženo tak, aby bylo šetrné a zároveň pomáhalo složkám vstřebávat se do řas rovnoměrněji a pomaleji. Co je cílem? Zdravě vypadající, hydratované řasy, které jsou silnější, méně náchylné k lámání a chráněné před poškozením antioxidanty - to vše s minimálním podrážděním. Pokud máte citlivé oči, RevitaLash® Advanced Sensitive je tou správnou volbou.

Klinicky testované složení vyvinuté oftalmology je bezpečné pro nositelky kontaktních čoček, hypoalergenní a bezpečné pro použití s umělými prodlouženými řasami.

Tak které sérum si vyberete?...