Jak na krásné (samo)opálení po celý rok

 

Krásné přirozené opálení i bez sluníčka? Ano, jde to!

S produkty Rose&Caramel vykouzlíte krásné opálení během pár hodin z pohodlí domova! 

Bannery WEB DEVINI (1)


DEJTE SAMOOPALOVACÍ KOSMETICE ŠANCI!

Ano, většina z nás někdy skončila oranžová s nevzhlednými fleky díky nekvalitnímu samoopalovacímu přípravku. Také jste si tenkrát řekli, že už nikdy více? Nebojte se, nejste sami. Máme však dobrou zprávu! Už nejsou 90. léta a kosmetika se značně posunula dopředu. Veškeré nepříjemné zkušenosti jsou tedy naštěstí minulostí, dnes už je opálení ze samoopalovací kosmetiky nerozeznatelné od sluníčka. Stačí si pohlídat kvalitu produktu a dodržovat správný postup aplikace. Výsledkem je krásné, přirozené opálení, které vypadá stejně jako po dovolené u moře. 


OPÁLENÍ BEZ VRÁSEK A PIGMENTOVÝCH SKVRN

Je potřeba si uvědomit, že opálená pokožka nestojí za poškozené zdraví. Odborníci nás často upozorňují na rizika, které s sebou opalování na sluníčku nebo v soláriu přináší. Ať už se jedná o kožní onemocnění nebo nevzhledné pigmentové skvrny, málokdo se před slunečními paprsky dostatečně chrání. Dnes už však existuje způsob, jak získat opálení z pohodlí domova, a to díky samoopalovacím produktům. Kvalitní samoopalovací přípravky dodají pokožce nejen zdravý vzhled, ale zároveň zabraňují jejímu předčasnému stárnutí. Mohou je používat dokonce i ti, co na sluníčko ze zdravotních důvodů nemohou nebo mají extrémně světlou pleť. Jejich další výhodou je, že si můžete dopřát opálení přesně podle svého přání již během pár minut. 


NA CO SI DÁVAT POZOR

Jako v jiných oblastech kosmetiky, i u samoopalování si musíme vybírat produkt podle jeho kvality. Výběr produktu bychom měli přizpůsobit zejména potřebám naší pokožky. Máte suchou pleť? Dejte přednost krému nebo mléku, které je obohaceno o hydratační složky. Máte mastnou pleť? Sáhněte po sprejích, pěnách nebo gelech bez obsahu olejíčků a mastných složek. Nevíte si rady s výběrem? Nechejte si poradit od odborníka. Naše holky mají vyzkoušeny všechny produkty, které máme v nabídce. Pokud potřebujete vybrat ten správný přípravek právě pro vás, neváhejte nás kontaktovat! 


SPRÁVNÁ PŘÍPRAVA

Aby výsledek vypadal přirozeně, musíme pokožku dostatečně připravit. Ostatně ani make-up si nenanášíme, bez podkladové báze. Před každou aplikací samoopalovacího přípravku bychom si měli udělat peeling celého těla. Peeling nás zbaví již odumřelých kožních buněk, nečistot a suché kůže. Díky peelingu máme záruku, že bude výsledné opálení přirozené, rovnoměrné a dlouhotrvající. Ale pozor! Peeling by rozhodně neměl obsahovat žádné oleje. Olejíčky jsou příliš hutné a mastné, mohly by na pokožce vytvořit bariéru, díky které by se opálení nemuselo správně vyvinout. 


JAK APLIKOVAT

Samoopalovací přípravek by se měl vždy aplikovat na suchou a čistou pokožku. Před aplikací doporučujeme nanést jemnou vrstvu hydratačního krému na kolena, lokty, klouby na rukou, kotníky a suchá místa na těle. Teprve poté můžeme přejít na samotné samoopalování. 

Samoopalovací přípravek je nutné nanášet pomocí aplikační rukavice, abychom zabránili nechtěnému zabarvení dlaní. Pomocí rukavice snadno rozetřou samoopalovací krém i začátečníci. Pokud potřebujete aplikaci ještě více zjednodušit, sáhněte po samoopalovacím přípravku s obsahem bronzeru. Pokud krém obsahuje bronzer, je tmavě zabarvený. Snadno si tak ohlídáte, zda přípravek aplikujete všude a rovnoměrně. 


SAMOOPALOVACÍ KOSMETIKA ROSE&CARAMEL

Tato značka pochází z Velké Británie. Opalovací pěny jsou vytvořeny s ohledem na různé tóny pleti, což zajišťuje opálení, které vyhovuje každému. Všechny samoopalovací produkty jsou obohaceny o nejnovější hydratační technologii, díky které se opálení vstřebá hluboko do pokožky a zanechá ji příjemně hydratovanou a vyživenou. Všechny produkty jsou navíc veganské a neobsahují parabeny. 

INTENSITY DARK - pěna pro tmavé opálení s červeným podtónem

VELVETY DARK - pěna pro tmavé opálení s olivovým podtónem

NUDITY CLEAR GOLDEN MOUSSE - bezbarvá samoopalovací pěna pro střední opálení


SAMOOPALOVACÍ NÁSTŘIK

Pokud si i přes to netroufáte na nanášení samoopalovacích produktů, přijďte k nám na samoopalovací nástřikSamoopalovací nástřik představuje zdravou formu opálení bez škodlivého záření. Po aplikaci vám během pár hodin vyvolá na pokožce přirozené opálení, které vydrží 7-10 dní. Vybrat si můžete světlou nebo tmavou intenzitu opálení. Díky obsaženým olivovým podtónům vytvoří přirozené opálení i na té nejsvětlejší pokožce, je tedy vhodný i pro úplné bledulky, které se na sluníčku nemohou opálit. Opálení se vymývá postupně, nevytváří tak žádné fleky.

Minimalist Black Friday Promotional Discount Banner (1170 x 440 px)_1