Tipy na vánoční dárky!

 

Po roce opět Vánoce!

A s nimi i každoroční dilema, co komu koupit? Pokud patříte mezi ty, kteří dárky shání na poslední chvíli, připravili jsme pro vás pár tipů, čím zaručeně své blízké potěšíte. Inspirujte se a zvládněte letošní nakupování dárků včas a bez stresu.

Minimalist Black Friday Promotional Discount Banner (1170 x 440 px) (7)


 

Co koupit mamince?

Dárek, který potěší! 

Každá žena si přeje krásné a dlouhé řasy. Sérum na řasy RevitaLash® Advanced potěší pod stromečkem každého, koho trápí krátké, nevýrazné nebo poškozené řasy. Sérum obsahuje vysoký obsah vitamínů, rostlinných výtažků a aktivních látek. Všechny tyto složky jsou potřebné pro intenzivní výživu a zdravý růst řas. Při pravidelném používání jsou řasy viditelně silnější, zdravější a rostou do své maximální délky.

Minimalist Black Friday Promotional Discount Banner (1170 x 440 px)

Pomocník na těžká rána!

Rozjasňující a hydratační sérum je skvělým pomocníkem v boji proti tmavým kruhům pod očima a proti unavenému očnímu okolí. Díky speciálnímu aplikátoru vyrobeného z krystalu krásně chladí a sérum jemně vmasíruje hluboko do pokožky. 


Náš tip: Dejte sérum přes noc do ledničky, ráno bude aplikační tyčinka krásně chladit a pomůže tak vyhrát proti kruhům po očima!
Minimalist Black Friday Promotional Discount Banner (1170 x 440 px) (1)


 

Čím uděláte sestřičce radost?

Vše, co je potřeba pro dokonale nalíčené řasy!

Primer & řasenka tvoří perfektní duo, které komukoliv vykouzlí nádherně dlouhé a objemné řasy během pár minut. Podkladová báze Volumizing Primer řasy obalí, řasy jsou díky bázi objemnější a výraznější. Báze navíc obsahuje hydratační látky, které řasy chrání před vysoušením a lámáním. Černočerná řasenka Volumizing Mascara řasy krásně nalíčí. 

Minimalist Black Friday Promotional Discount Banner (1170 x 440 px) (2)

Milujeme multifunkčnost!

Svůdné rty, zdravé tvářičky nebo oční stíny? Three Love poskytne rovnou tři produkty v jednom! Díky své lehké konzistenci se hodí nejen na tváře, velmi příjemná je i na rtech, a dokonce s ní lze vykouzlit i krásné oční stíny. Obsah Bambuckého másla, Kokosového a Squalan oleje navíc zajistí intenzivní hydrataci a přirozený vzhled. Doporučujeme!

Minimalist Black Friday Promotional Discount Banner (1170 x 440 px) (3)


 

Co si přeje babička?

Boj proti vráskám!

Oční krém od kosmetiky Marula Pure Beauty obsahuje olej z plodů stromu Marula. Marulový olej je bohatým zdrojem antioxidantů, které výrazně zpomalují stárnutí pokožky a tvoření vrásek. Kosmetika s marulovým olejem je vhodná pro zralou pleť se sklonem k tvoření vrásek. 
Minimalist Black Friday Promotional Discount Banner (1170 x 440 px) (4)

To nejlepší z vlasové kosmetiky!

Trápí vás padání vlasů? Potřebujete obnovit nebo urychlit jejich růst? Pak je pro vás sérum VOLUME ENHANCING FOAM to pravé! Vysoký obsah aminokyselin, peptidů a vitamínů zlepší vzhled jemných a křehce vypadajících vlasů, zabraňuje jejich vypadávání, lámání a ztrátě objemu. 

NÁŠ TIP: Sérum každý den masírujte do pokožky hlavy ke kořínkům vlasů minimálně 1-2 minuty. Masáž pokožku prokrví, ta pak dokáže vstřebat více účinných látek.

Minimalist Black Friday Promotional Discount Banner (1170 x 440 px) (5)