Naše Katka doporučuje - TOP 5 PRODUKTŮ

 V Devini pracuji celkem krátkou dobu, ale už jsem si tu oblíbila hned několik produktů. S holkami kosmetiku milujeme a každý produkt, než vůbec dáme do prodeje, pro vás samy otestujeme! Měla jsem tedy to štěstí a vyzkoušela opravdu hooodně produktů. Proto bych se s vámi chtěla podělit o moje oblíbence, které pravidelně používám a nemůžu si je vynachválit!

 


 

1) REVITABROW ADVANCED - sérum na obočí

Největší zázrak a oblíbenec pro mě je určitě sérum na obočí RevitaBrow Advanced! Svoje obočí jsem si musela hodně dokreslovat, jeden čas jsem chodila i na úpravu microblanding a ani tak jsem s ním nebyla nikdy stoprocentně spokojená! Zhruba před půl rokem jsem začala pravidelně aplikovat sérum na obočí a každý den kontrolovala, zda už vidím nějaké výsledky. Zhruba po 3 týdnech jsem si začala všímat malých, nových chloupků, které mi rostly i na místech, kde jsem svoje obočí snad nikdy neměla! Už to bude 6 měsíců, co sérum na obočí používám a s výsledkem jsem více než spokojená. Obočí si nemusím už vůbec dokreslovat, pouze si chloupky vždy zafixuji pomocí gelu Hi-Def Brow Gel s odstínem Dark Brown.

Minimalist Black Friday Promotional Discount Banner (1170 x 440 px)_2


 

2) MASKY POD OČI - Nails INC

Čerstvým oblíbencem jsou masky pod oči od kosmetiky INC. Masky jsme s holkami daly do prodeje v létě tohoto roku a hned se z toho stal HIT! A já se nedivím, protože jsem si masky ihned zamilovala taky. Mezi moje nejoblíbenější určitě patří maska s vitaminem C - REFRESHING VITAMIN C a také s kyselinou hyaluronovou - HYDRATING HYALURONIC. Všechny masky krásně voní, hydratují pokožku, zmírňují otoky a rozjasní tmavé kruhy pod očima. Já si masku dávám zhruba 2x týdně a vždy před aplikací si masku vložím do lednice pro ještě víc chladivější pocit.

Bannery WEB DEVINI (23)


 

3) VITAMIN E OIL PEN - Nails INC

Určitě tu musím zmínit i tento zázrak v podobě pera! Tohoto pomocníka nosím neustále v kabelce a vždy když si vzpomenu, aplikuji si olejíček v okolí nehtů a okamžitě se zbavím suché kůžičky. Zároveň olejíček zlepšuje stav roztřepených a lámavých nehtů. Pero obsahuje levandulový olej, minerální olej a vitamín E. Pokud tedy trpíte na slabé nehty se sklonem k lámání stejně jako já, určitě tento produkt moc doporučuji!

Bannery WEB DEVINI (3)_2


 

4) VELVETY DARK - samoopalovací pěna

Miluji opálení, ale bohužel jsem ten typ, který se spíš dříve spálí, než opálí! Proto tu musím zmínit šetrnou formu opálení pomocí samoopalovací pěny od značky Rose&Caramel odstín Velvety Dark. Díky nadýchané konzistenci se pěna lehce aplikuje a okamžitě zasychá na pokožce. Velmi mi vyhovuje, že pěna obsahuje bronzer, díky tomu si snadno ohlídám rovnoměrnou aplikaci bez jediné chybičky. Určitě nezapomeňte nanášet pěnu pomocí aplikační rukavičky.

Bannery WEB DEVINI (2)_1


 

5) HYDRATAČNÍ MASKA NA RUCE/NOHY - Nails INC

Podzim = suchá kůže. Máte to taky tak? Pokud trpíte každou zimu na suchou pokožku na rukách, či nohách, určitě za mě doporučuji hydratační masku na ruce a hydratační masku na nohy od značky INC. Masku si aplikujete na ruce/nohy a můžete u toho klidně pracovat na notebooku, či projíždět sociální sítě na mobilu. Po 20 minutách mám ruce i nohy krásně hydratované, jemné a hebké.

Také bych tu ráda zmínila peelingovou exfoliační masku na nohy, kterou jsem vyzkoušela teď poprvé a byla jsem z ní nadšená! Peelingové ponožky stačí aplikovat jen na pár minut a během pár dní se začne kúra projevovat. Zhruba po 7 dnech se suchá a tvrdá pokožka začala postupně odlupovat a po 10 dnech jsem měla hladké a jemné nožky, jako kdybych zrovna vyšla z profesionálního salónu.

Bannery WEB DEVINI (1)_1

 

 A jaké produkty patří mezi vaše oblíbence? Budu moc ráda, když nám dáte vědět!

příspěvek (1)