Milý Ježíšku ...

Bannery WEB DEVINI_1

Ani letos vás v tom nenecháme! Jako každý rok máme pro vás spoustu tipů, čím zaručeně uděláte svým blízkým radost. Pokud na našem e-shopu nakoupíte do 16.12. přes Zásilkovnu nebo do 19.12. přes společnost PPL, stihneme Ježíškovi dárky předat aby je vašim blízkým nadělil včas pod stromeček. 

 

Bannery WEB DEVINI (1)

MANIKÚRA A PEDIKÚRA POTĚŠÍ KAŽDÉHO!

NAILS.INC - DRIPPING IN DIAMONDS (červený lak na nehty) 

Vánoční červený lak na nehty v krásné dárkovém balení udělá radost opravdu každému. Široký štětec zajistí snadnou a rychlou aplikaci s dlouhodobou výdrží.

TIP PRO VÁS: Lak můžete pověsit jako dáreček na stromeček místo ozdobiček.

NAILS.INC - VÁNOČNÍ EXPRESS TRIO (set laků na nehty)

Krásné vánoční balení nude laků ve tvaru polárního expresu. Každý odstín je dobře pigmentovaný s plným krycím efektem a je navržen tak, aby se dal nosit společně a vytvořil neotřelý vzhled vhodný i na ombré manikúru. Každý z nich lze snadno nanést a vytvořit tak dokonalý vzhled pomocí speciálně tvarovaného štětečku. 

NAILS.INC - DIAMONDS HANDS AND FEET MASK SET (hydratační maska na ruce a nohy)

Péče o ruce a chodidla je v zimě opravdu důležitá. Proto určitě neuděláte krok vedle pokud svému blízkému darujete naše hydratační masky na ruce a nohy. Masky jsou zabalené v krásném vánočním balení. Tato sada masek obohacená o vyhlazující prášek z drahokamů, hydratační kyselinu hyaluronovou, extrakt z borůvek a kokosu a vyživující bambucké máslo je dokonalou péčí o suché a unavené ruce nebo nohy.


Bannery WEB DEVINI (2)_1 

CO LEPŠÍHO NEŽ DAROVAT DOKONALÉ OBOČÍ A ZDRAVÉ ŘASY!

REVITALASH ADVANCED FAN FAVORITES COLLECTION (dárková sada na řasy)

NÁDHERNÉ OBOČÍ = DOKONALÝ DÁREK. Dopřejte sobě nebo někomu blízkému ikonické sérum na obočí RevitaBrow Advanced® se dvěma bonusovými produkty zdarma v hodnotě 900 Kč. Všechny produkty jsou zabalená v krásném vánočním balení.

Sada obsahuje:

  • RevitaBrow® Advanced - sérum na obočí 3,0 ml
  • Double-Ended Volume Set mini  ZDARMA
  • Hi-Def Brow Gel mini – Soft Brown + Dark Brown ZDARMA

REVITABROW ADVANCED FAN FAVORITES COLLECTION (dárková sada na obočí)

Darujte sobě nebo svým blízkým zdravé a dlouhé řasy! Dopřejte sobě nebo někomu blízkému oceňované, klinicky testované sérum na řasy a k tomu navíc dva bonusové mini produkty zdarma v hodnotě 900 Kč. 

Sada obsahuje:

  • RevitaLash Advanced® 3,5 ml
  • Double-Ended Volume Set mini  ZDARMA
  • Hi-Def Brow Gel mini – Soft Brown + Dark Brown ZDARMA

 

 Bannery WEB DEVINI_1

PÉČE O PLEŤ V JAKÉMKOLIV VĚKU!

REVITALASH - PEČUJÍCÍ SET (3 produkty na péči o pleť)

V pečující sadě najdete tři produkty od značky RevitaLash, které se postarají aby vaše pleť zářila a prospívala.

1) MICELLAR LASH WASH 

Micelární voda je vhodná pro všechny typy pleti. Je obohacena o hydratační a pečující látky jako je Heřmánek a Aloe vera. Pleť je po použití hydratovaná a svěží.

2) LASH & BROW MASQUE 

Tato maska na řasy a obočí obsahuje výživné složky, které obnovují a podporují zdraví řas a obočí a zároveň dodávají potřebnou hydrataci pro silné, lesklé a zdravé řasy a obočí.

3) AQUABLUR

Tato hydratační báze projasní oční okolí, vyhladí vrásky a zbaví pokožku jemných nedokonalostí. Kvalitní ingredience jako je kyselina hyaluronová, kambucha a mořské řasy pleti poskytnou potřebnou dávku hydratace, vitamínů a pleti prospěšných antioxidantů.


 

Bannery WEB DEVINI (1)_2

STOP KRUHŮM POD OČIMA!

NAILS.INC - REFRESHING VITAMIN C (maska pod oči s vitamínem C)

Dokonalý dárek pro maminku, sestru i babičku. Maska je obohacena o vitamín C a přírodní antioxidanty. Vitamin C okamžitě hydratuje a navíc zmírňuje otoky a rozjasňuje tmavé kruhy pod očima.

NAILS.INC - CRYOTHERAPY (maska pod oči s chladivým efektem)

Maska je obohacena o kryoaktivní látky a kyselinu hyaluronovou. Maska okamžitě hydratuje a navíc zmírňuje otoky a rozjasňuje tmavé kruhy pod očima. Vhodný jako dárek pro muže i ženy!

TIP: Uložte masku do ledničky, abyste získali ještě větší chladivější pocit.


 

posty

Pro více nápadů a tipů na dárky pro vaše blízké, mrkněte na naší kategorii VÁNOCE.