Silvestrovské líčení

banner NotinoVstupte do Nového roku stylově! Silvestr je časem oslav, třpytu a radosti. Proč tyto prvky nezahrnout i do svého líčení? Ať už plánujete večírek s přáteli nebo poklidný večer doma, Silvestrovské líčení může dodat vašemu vzhledu tu pravou dávku lesku a elegance! Přinášíme vám pár tipů, jak na to.

Bannery WEB_6

Dokonalá pleť: Začněte přípravou pleti. Použijte kvalitní hydratační krém a primer pro vytvoření hladkého základu. Skvělým pomocníkem je naše hydratační báze AquaBlur od značky RevitaLash, která pozvedne váš look k dokonalosti. Jemný hydratační gel díky obsahu kyseliny hyaluronové, kombuchy a mořských řas pleť sjednotí, projasní a vyhladí jemné nedokonalosti. Vytvoří tak perfektní podklad pro bezchybný a svěží make-up, který vydrží i celou noc! 

Bannery WEB (1)_2

Oči jako Ohňostroje: Volte odvážné barvy a metalické odlesky. Smoky eyes nebo třpytivé stíny jsou vždy hit na Silvestrovský večer. Pro dokonalé smoky eyes nebo jednoduchou oční linku volte produkt Definig Liner od značky RevitaLash. Intenzivní dlouhotrvající tužka na oči dokonale zvýrazní, nerozmazává se a vydrží po celý večer.

Nezapomeňte na kvalitní řasenku, protože pláč od smíchu nebo dojemné okamžiky patří k Novému roku! Vše co potřebujete k dokonale nalíčeným řasám je naše řasenka s primerem Double Ended Volume SetVolumizing Primer na jedné straně vytvoří hedvábný, matný podklad, který připraví povrch řas na bezchybnou aplikaci řasenky. Nádherné a výrazné řasy vám následně vykouzlí Volumizing Mascara. Nejen, že vaše řasy dokonale nalíčí, ale navíc obsahuje hydratační látky, které zabraňují jejich vysoušení a lámání.

 Bannery WEB (2)_1

Výrazné rty: Vyberte odstín, který vám sedí a dodá vašim rtům vášnivý vzhled. Z naší nabídky vám můžeme nabídnout naše multifunkční tvářenky od značky .INC. Tvářenka vám poskytne rovnou tři produkty v jednom! Díky své lehké konzistenci se hodí nejen na tváře, velmi příjemná je i na rtech a dokonce s ní vykouzlíte i krásné oční stíny! Na výběr máme ze čtyř druhů, takže si vybere opravdu každý.

Bannery WEB (2)_2

Perfektní manikúra: Experimentujte s třpytivými nebo metalickými laky na nehty. Prsteníček může být zdobený kamínky nebo jinými ozdobami. Z naší nabídky vám můžeme nabídnout zlatou variantu pomocí laku Whats Poppin Popcorn či stříbrnou variantu pomocí laku Diamond Dreaming Duo. Nezapomeňte, čím více třpytek, tím lépe!

Vydržte celý Večer: Aby váš vzhled vydržel celý večer, použijte nastavený sprej na fixaci make-upu. Není nic horšího než zjistit, že váš úžasný vzhled se rozmaže po pár hodinách.

Silvestr je jedním z těch vzácných okamžiků v roce, kdy můžete zářit a blýskat se do sytosti. Ať už upřednostňujete sofistikovaný, nebo výrazně odvážný vzhled, s těmito tipy na líčení budete připraveni na to, aby váš Silvestrovský večer byl něco výjimečného. Přejeme vám šťastný Silvestr a úžasný začátek Nového roku!

Bannery WEB (3)_1