Na ples i vánoční večírek!

Dokonalé opálení v plesových šatech díky samoopalovací kosmetice Rose&Caramel

Plesová sezóna je v plném proudu, ale vy váháte, zda jít, protože nevíte, jak bude vaše alabastrová pokožka ladit s barvou šatů? Zahoďte veškeré obavy a vsaďte na samoopalovací produkty Rose&Caramel, díky kterým dostane vaše pokožka bronzové opálení během pár hodin. Značka nabízí nespočet produktů na opálení těla i obličeje, takže si vybere opravdu každý!  
příspěvek - 2023-11-28T120419.518
1) R&C - SKINSTANT = JEDNORÁZOVÉ OPÁLENÍ 


Potřebujete okamžité opálení a nemáte čas čekat na výsledek? Pak pro Vás máme skvělý produkt - Skinstant. Tento produkt máme ve 2 variantách, stačí si jen vybrat:

-  Skinstant Instant Tanning Spritz

Získejte přirozené zářivé opálení s naším tónovacím tělovým sprejem 3v1. Skinstant Tanning Spritz s prvotřídní vůní a hydratací bez obsahu oleje, vám dodá nejen bronzový nádech opálení, ale také zanechá vaši pokožku mimořádně hydratovanou. Lehké složení tohoto okamžitého opalovacího spreje, vytváří lehké opálení, které se hodí pro všechny příležitosti. Opálení po skončení akce můžete jednoduše smýt. 

Skinstant Bronze Tanning Stick
Krémový bronzer v tyčince. Bronzer okamžitě rozzáří váš obličej a dodá mu krásně přirozený a opálený vzhled. Ideální pro dotónování obličeje a dekoltu ale lze použít i na celé tělo. Díky krémové textuře se velice snadno nanáší. Balení obsahuje také aplikační rukavičku.

Bannery WEB (8)

 

2) R&C - SAMOOPALOVACÍ PĚNY

Rose&Caramel nabízí produkty pro jakýkoliv tón pleti. Je libo olivový nebo čokoládový podtón opálení? Máte suchou pokožku nebo hodně cvičíte? S naší značkou to není žádná překážka. 

- Nudity
Rádi nosíte bílou a bojíte se nechtěného zabarvení od samoopalovacího přípravku? Pak je pro vás naše bezbarvá pěna Nudity Clear Golden Mousse ideální volbou. Transparentní opalování bez obsahu bronzeru má mnoho výhod. Nemusíte se bát nechtěného zabarvení oblečení, už žádné ucpané póry na pleti a aplikace je bez nepořádku. Jedna vrstva zajistí zářivou barvu opálení jako od prvních paprsků letního sluníčka, 2 vrstvy zajistí intenzivnější barvu.

- Velvety
Rychleschnoucí samoopalovací pěna Velvety Dark je ideální volbou, pokud máte rádi krásnou bronzovou pokožku. Díky nadýchané konzistenci se lehce aplikuje a okamžitě zasychá na pokožce. Pěna Velvety Dark zanechá na pokožce krásný olivový podtón, proto je vhodná především pro tmavší typ vlasů. Navíc obsahuje bronzer (okamžitou barvu) a snadno si tak ohlídáte rovnoměrnou aplikaci bez jediné chybičky.
 
- Intensity
Samoopalovací pěna Intensity Dark vám vykouzlí intenzivní bronzové opálení. Díky nadýchané konzistenci se pěna lehce aplikuje a okamžitě zasychá na pokožce. Obsahuje bronzer, takže si snadno pohlídáte, kam pěnu nanášíte a zajistíte si tak perfektní bezchybné opálení jako od moře! Pěna je speciálně vytvořená s červeným až čokoládovým podtónem, který pozvedne přirozený tón vaší pleti a zároveň dodá bezchybné bronzové opálení. Vhodný pro všechny typy pleti. 

- Unity
Samoopalovací pěny UNITY jsou navrženy pro každé pohlaví, každý odstín pleti a každý typ postavy. Unity dodají každému bezchybné bronzové opálení. Můžou se navíc pochlubit dlouhotrvajícími výsledky a rovnoměrným opálením. Jako jediné z pěn jsou parfemované a proto neucítíte typický samoopalovací "zápach" při aplikaci. Vůně je inspirovaná známým parfémem Baccarat Rouge.

Bannery WEB (58) Nenechte si utéct příležitost zazářit!