Proč je SPF důležité?

Spodní menu kategorie (3)

Často si lidi myslí, že SPF je důležité pouze v případě, kdy svou pleť vystavujete přímému slunci. Není tomu ale tak! SPF je důležité aplikovat celoročně, ať už je slunce nebo pod mrakem. Zde máte několik důvodů, proč používat SPF každý den.

1. Stárnutí pleti na obličeji, krku a dekoltu

SPF vaši pokožku chrání před každodenním UV zářením, které způsobuje vrásky, ztrátu pevnosti, vysušenost a nerovnoměrnost pigmentace. Doporučujeme v zimě v zatažený den použít SPF s faktorem 10 až 20, pokud ovšem vyrazíte na hory za krásného počasí, je vhodné zvolit SPF s faktorem alespoň 30 pro celodenní ochranu. V létě určitě doporučujeme SPF s faktorem 50+.

Takže jaké SPF zvolit?

  • SPF 15 ochrání kůži z 93 %
  • SPF 30 ochrání kůži z 97 %
  • SPF 50 ochrání kůži z 98 %
 

2. Víceúčelnost po celý rok

SPF však neslouží pouze proti slunečnímu záření. Pokud je zrovna sluníčko schované, doporučujeme SPF aplikovat z důvodu ochrany pokožky před vnějšími vlivy jako je prach, smog, extrémní teploty a další. Všechny tyto vnější negativní faktory pak oslabují kožní bariéru, způsobují dehydrataci pokožky a vedou k předčasné tvorbě vrásek.

3. Hydratace pokožky

Za správný výběr SPF vám vaše pokožka poděkuje. SPF může sloužit i jako každodenní krém, který vaši pokožku hydratuje a připraví jí jako podkladovou bázi pro nanesení make-upu. Spoustu SPF na trhu obsahuje antioxidanty a hydratační složky, takže zatímco váš SPF tvrdě pracuje na ochraně před škodlivými paprsky, antioxidanty uvnitř také pomáhají bránit se proti volným radikálům a agresorům, kterým jsme všichni denně vystaveni. A navíc je naše pokožka krásně hydratovaná! 

 Spodní menu kategorie (1)_1

Na trhu je však mnoho SPF a teď, které je to správné? No alespoň tohle rozhodování vám usnadníme. Na DEVINI totiž konečně najdete kvalitní kosmetiku, která pochází až z Austrálie! Kosmetika We Are Feel Good Inc. nabízí kvalitní SPF na obličej i celé tělo s ochranným faktorem 50+.

Říká se, že nejlepší nápady se rodí z nutnosti, a když skupina šesti milovníků dobrodružství a outdooru začala snít o opalovacím krému, ve kterém by se mohli "cítit dobře", rozhodli se vzít věci do vlastních rukou. U táboráku na rodinném výletě za surfováním se skupina přátel, včetně lékaře, stavaře a profesionálního surfaře, rozhodla přestat snít a začít dělat. Po letech zkoumání, vývoje, zdokonalování a testování byla konečně založena společnost We Are Feel Good Inc.


Většina z nás se bezstarostně natírá opalovacím krémem a nikdy se nepozastaví nad tím, co je ve složení. Chceme vám poodhalit roušku a prozradit vám naše největší tajemství složení.

Výrobky We Are Feel Good Inc. jsou vyrobeny v Austrálii a pečlivě testovány, aby obstály i v těch nejnáročnějších klimatických podmínkách. Naše výrobky neobsahují parabeny, oxybenzon, octinoxát ani PABA. Naším cílem bylo vytvořit produkt, který nejen hydratuje a vyživuje vaši pokožku, ale také zajišťuje její ochranu před slunečním zářením. Naše opalovací krémy na tělo jsou obohaceny o vitamin E a aloe vera, které jsme vybrali pro jejich antioxidační, hydratační a vyživující vlastnosti.

SIGNATURE Sunscreen Lotion SPF50+

příspěvek (1)_2

 

COCONUT Sunscreen Lotion SPF50+

příspěvek (2)

 

GENTLE Sunscreen Lotion SPF50+

příspěvek_1

Tak které SPF vás zaujalo nejvíce? Dejte nám vědět!