Čím potěšit maminky k jejich svátku



Každá druhá květnová neděle patří již více než sto let všem maminkám. Letos tento sváteční den připadá na 14. května. Je tedy nejvyšší čas popřemýšlet, čím svou maminku potěšit a poděkovat jí tak za její celoživotní lásku a péči.

9 ZAJÍMAVOSTÍ:

1. Na celém světě je 2,2 bilionu maminek!
2. Ve Velké Británií se na Den matek uskutečňuje nejvíce telefonátů z celého roku. Hovory s maminkami způsobují větší přetížení linky oproti jinému dni v roce až o 37%.
3. Datum, kdy se slaví Den matek se různí podle zemí. Ve Velké Británií je to březen, ve Španělsku, Německu nebo v Česku - květen. V Thajsku se slaví tento svátek v srpnu.
4. Ve Spojených státech v roce 2017 bylo vynaloženo 23 miliard na dárky pro maminky!
7. V anketě z roku 2022 mezi nejoblíbenější dárky, které většina maminek ráda dostává patří: květiny, kosmetika, sladkosti
8. Odhaduje se, že muži utratí asi o 35% více na dárcích pro svou matku než ženy. Není to důvod, proč se říká "maminčin chlapeček"? :)
9. V naprosté většině jazyků po celém světě slovo "máma" začíná písmenem "m".

 

Přinášíme Vám pár tipů, kterými svoji maminku zaručeně potěšíte:

SADY CLEAN ROUTINE COLLECTION 

REVITALASH CLEAN ROUTINE COLLECTION
Příprava dělá úspěch. Věděli jste, že vaše oblíbené sérum na řasy RevitaLash® Advanced funguje nejlépe, když jsou řasy nejprve řádně odlíčené? Začněte s čistou pletí díky naší kolekci Clean Routine. Tato limitovaná sada obsahuje naše nejprodávanější sérum na řasy a dva dárky v hodnotě 500 Kč zdarma: mini micelární vodu a sadu ekologických opakovaně použitelných čisticích tamponků.

REVITABROW CLEAN ROUTINE COLLECTION
váš vylepšený každodenní rituál krásy. Pomozte svému oblíbenému séru na obočí ještě lépe fungovat díky tomuto kompletnímu postupu čištění a péče o obočí. Naše limitovaná sada obsahuje: sérum na obočí RevitaBrow® Advanced, které získalo 10x ocenění a dva dárky v hodnotě 500 Kč zdarma: mini micelární vodu na řasy a sadu opakovaně použitelných čisticích tamponků

Bannery WEB (31)

LAKY NA NEHTY V KRÁSNÉ DÁRKOVÉ SADĚ 

NAILS.INC - RED VELVET PLEASE
Co může být slavnostnějším jídlem než kousek čerstvě upečeného Red Velvet dortu? Inspirovali jsme se a přinášíme naši sadu laků ve čtyřech svátečních odstínech. Každý z nich lze snadno nanést a vytvořit tak dokonalý povrch pomocí patentovaného širokého objímajícího štětce exkluzivně pro Nails.INC, který je ergonomicky navržen tak, aby pracoval s tvarem nehtu a minimalizoval počet potřebných tahů.

Bannery WEB (32)

KRÁSNÁ OPÁLENÁ PLEŤ

NUDITY AQUA FACIAL MIST - SAMOOPALOVACÍ PLEŤOVÁ MLHA
Dokonalá kombinace opalování a péče o pleť! Samoopalovací pleťová mlha obsahuje niacinamid, který hydratuje pokožku, zlepšuje strukturu pleti a redukuje póry. Nudity Aqua také pomáhá sjednotit tón pleti při vzniku tmavých skvrn a hyperpigmentace, čímž zajišťuje bezchybný a rovnoměrný tón pleti
Bannery WEB (33)

PRO CHVÍLI RELAXACE

NAILS.INC MASKY POD OČI
Trápí vás kruhy pod očima? Vyzkoušejte naše osvěžující masky pod oči od značky Nails.INC. Masky okamžitě hydratují a navíc zmírňují otoky a rozjasňujsňují tmavé kruhy pod očima. Každé balení obsahuje 20 párů masek pod oči.
Bannery WEB (34)

NEZAPOMEŇTE NA BUDOUCÍ MAMINKY!

NAILS.INC MASKA NA BŘÍŠKO
Potřebujete odpočinek? Naše avokádová maska na bříško Holy Guaca-Mommy vás nakopne v péči o sebe. Tato ultra-hydratační plátýnková maska pomáhá udržet pokožku pružnou a navíc je obohacena o antioxidanty a veganský kolagen, který pomáhá pokožku vypnout a chránit. Maminky, zasloužíte si chvilku péče o sebe! 

Bannery WEB_1

Nezapomeňte už tuhle neděli 14.5. ! Více tipů najdete ZDE.