Přivítejte jaro s opálenou pokožkou

JARO JE TADY! 🌸🤎

Přivítejte ho s dokonale opálenou pokožkou!

S příchodem jara přichází také touha po změně a zářivé pleti. A co by mohlo být lepšího než krásné opálení, které dodá vaší pleti ten správný jarní nádech? Se značkou Rose and Caramel máte k dispozici kompletní sortiment samoopalovacích produktů, které vám pomohou dosáhnout dokonalého opálení bez ohledu na váš typ pleti. 

  1. Samoopalovací pěny pro všechny tóny pleti: Rose and Caramel nabízí samoopalovací pěny, které jsou vhodné pro všechny typy a tóny pleti, pro muže i ženy. Bez ohledu na to, zda máte světlou, střední nebo tmavou pleť. Vyberte si produkt, který vám bude vyhovovat a zajistí přirozeně vypadající opálení.

    Snímek obrazovky 2024-03-18 153647

  2. Samoopalovací produkty speciálně navržené pro obličej: Kromě samoopalovacích pěn na tělo nabízí Rose and Caramel také přípravky určené speciálně pro obličej. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly přirozené a rovnoměrné opálení, aniž by způsobovaly podráždění nebo ucpané póry.

    Snímek obrazovky 2024-03-18 154348


Jak začít s aplikací samoopalovacích produktů od Rose and Caramel:

  1. Příprava Pleti: Před aplikací samoopalovacího produktu je důležité připravit pokožku. Proveďte peeling abyste se zbavili odumřelé kůže a zajistili si rovnoměrné vstřebání přípravku. 

  2. Aplikace Produktu: Aplikujte samoopalovací produkt rovnoměrně po celém těle, přičemž věnujte zvláštní pozornost oblastem, které jsou náchylné k nerovnoměrnému zbarvení, jako jsou kolena, lokty a kotníky. Pro aplikaci na obličej použijte speciální produkt určený pro tento účel. 

  3. Důkladné Promasírování a Rozetření: Po aplikaci jemně masírujte produkt do pokožky, abyste zajistili rovnoměrné rozložení a zabránili vzniku skvrn či nerovnoměrných fleků. 

S Rose and Caramel můžete přivítat jaro s jistotou, že budete mít krásné a zdravě vypadající opálení. Užijte si příchod nové sezóny s jistotou, že vaše pleť bude zářit zdravím a krásou! 🌷✨