Připravte své nohy na jaro

Bannery WEB_6

Jaro je v plném proudu a s ním přichází i čas obnovy našeho vzhledu od hlavy až k patě. A právě co se týče těchto posledních, je čas udělat něco s našimi nohami po zimě strávené v botách a ponožkách. Jarní pedikúra není jen o estetice, ale i o péči o zdraví nohou. Následující tipy a triky vám pomohou připravit vaše nohy na slunečné dny a písečné pláže.

Příprava je důležitá

Začněte pedikúru důkladnou přípravou. Namočte své nohy do teplé vody s trochou soli nebo speciálních přípravků na pedikúru. To pomůže změkčit kůži a uvolnit napětí ve svalech.

Odstranění odumřelé kůže

Po namočení nohou použijte pilník na paty a speciální druh pilníku na odstranění odumřelé kůže. Opatrně odebírejte suchou a tvrdou kůži, abyste získali hladké a jemné paty.

Tvarování nehtů

Nezapomeňte na tvarování nehtů. S pomocí pilníku na nehty si upravte délku a tvar, který vám vyhovuje. Dbejte na to, aby nehty byly stříhané rovně a nebyly příliš krátké, což může vést k bolestivému zarůstání.

Hydratace

Po odstranění odumřelé kůže a upravení nehtů je čas na hydrataci. Použijte bohatý hydratační krém nebo hydratační masku na nohy Thirsty Feet. Maska na nohy okamžitě hydratuje suchou a popraskanou pokožku. Směs zeleného čaje, výtažku z Ginkgo Biloba, extraktu ze sladkých mandlí a máty peprné okamžitě zregeneruje vaši pokožku. 

Nehtovou kůžičku vám zachrání náš olejíček Superfood Repair Oil, který poskytne nehtům intenzivní hydrataci, výživu a péči, díky které budou silnější, pevnější a a zdravější. Druhou možností je Vit C Please olejíček s přidaným vitamínem C. Je také obohacen o vitamin E, který zvyšuje výživu a o výtažek z pomeranče, který dodává svěžest. Vaše nehty a jejich okolí budou v mžiku připravené na letní obuv!

news produkty (3) news produkty (5) news produkty (4)

Nanesení laku

Nezapomeňte na nanesení podkladové báze GET HARD, která ochrání vaše nehty a díky biotinu a retinolu, se vaše nehty posílí a ochrání před třepením. Pak už jen zvolte svou oblíbenou barvu a nanesete lakování ve dvou tenkých vrstvách.  Nezapomeňte nanést ještě vrchní lak BETTER ON TOP, který prodlouží trvanlivost laku.

Už znáte naší novinku fixu na nehty Mani Marker? Fixu nabízíme ve třech barvách - stříbrná, zlatá a bílá. Pomocí fixu si vykouzlíte krásnou francouzskou manikúru nebo ji můžete využít pro různé ornamenty. S tímto pomocníkem bude pedikúra hračka.  

news produkty news produkty (1) news produkty (2)

 

Ochrana před sluncem

Pokud plánujete trávit čas na slunci, nezapomeňte ochránit své nohy před UV zářením. Použijte opalovací krém s vysokým faktorem ochrany a pamatujte i na ochranu před popálením chodidel. Doporučujeme sáhnout po opalovacím mléku s faktorem 50+ od značky We Are Feel Good Inc. Opalovací mléko má příjemnou vůni, je voděodolné, nelepí a na pokožce vydrží až 4 hodiny.

 news produkty (6) news produkty (7) news produkty (8)

 

S těmito jednoduchými tipy a triky máte nyní vše, co potřebujete k dokonalé jarní pedikúře. Udělejte si čas na péči o své nohy a připravte je na slunečné dny a plážovou obuv. Vaše nohy vám budou vděčné!

přechody ecomail_3