Čím letos obdarovat své blízké?

přechody ecomail (2)

Vánoce jsou tady a s nimi přichází i radostné období hledání toho perfektního vánočního dárku pro vaše blízké. Dejte svým blízkým opravdu originální vánoční dárek a udělejte radost nejen jim, ale i sobě! Připravili jsme si pro vás pár tipů, s kterými určitě nešlápnete vedle.

 

MANIKÚRA A PEDIKÚRA V KRÁSNÉM VÁNOČNÍM BALENÍ

197

NAILS.INC - KNEADY HANDS AND FEET (hydratační maska na ruce a nohy)

Upečte někomu o letošních Vánocích radost s našimi hydratačními maskami na ruce a nohy! Jsou obohacené o výživné bambucké máslo a vitamin E a navíc mají tu nejsladší vůni slaného karamelu. Tyto masky jsou dokonalou kombinací sladkosti a péče pro suché a unavené ruce nebo nohy! Masky jsou ideálním dárkem pro maminku nebo babičku!

NAILS.INC - COCOA KISSES (lak na nehty)

Kdo miluje horkou čokoládu v období Vánoc? Ten si zamiluje i tento lak! Laky od kosmetiky INC.Nails obsahují intenzivní pigmenty, díky kterým docílíte perfektního krytí. Široký štětec zajistí snadnou a rychlou aplikaci. Potěšte své nejbližší tímto krásným vánočním lakem. Ideální dárek pro sestru nebo kamarádku!


 

LUXUSNÍ LIMITKA V KTERÉ SE UKRÝVÁ TAJEMSTVÍ KRÁSNÝCH ŘAS

199

REVITALASH - BLACK FRIDAY REVITALASH ADVANCED (sérum na řasy s dárky v hodnotě 2 300 Kč)

Luxusní sada Black Friday od kosmetiky RevitaLash obsahuje naše nejžádanější sérum na řasy RevitaLash Advanced, sérum na obočí RevitaBrow Advanced tužku na oči v plné velikosti a luxusní psaníčko, které je připraveno na každou společenskou událost. V sadě získáte dárky v hodnotě 2300 Kč.


 

SLADŠÍ CESTU KE ZDRAVÝM VLASŮM NENAJDETE

200

SUGARBEAR - HAIR VITAMINS (vitaminy na vlasy)

Krásné vlasy začínají uvnitř! Potřebujete vy nebo někdo ve vašem okolí vlasům doplnit vitamíny? Představte si, že takové vitamíny máme, a to dokonce v chutných a měkkých medvídcích s lahodnou ostružinovou příchutí! Vitamíny obsahují více než 9 složek, včetně vitamínu B, D, biotinu, zinku a kyseliny listové. Ideální dárek pro všechny, které trápí zničené, krátké vlasy.


 

DARUJ KRÁSNÉ OPÁLENÍ PO CELÝ ROK

198ROSE&CARAMEL - VELVETY DARK (bestseller mezi samoopalováky)

Samoopalovací pěna Velvety Dark vykouzlí krásné bronzové opálení. Díky nadýchané konzistenci se pěna lehce aplikuje a okamžitě zasychá na pokožce. Díky obsahu bronzeru si snadno pohlídáte, kam pěnu nanášíte a zajistíte si tak perfektní bezchybné opálení jako od moře! 

Produkt doporučujeme nanášet aplikační rukavicí.

ROSE&CARAMEL - BALÍČEK PRO OPÁLENOU POKOŽKU (výhodný balíček plný produktů)

Tento vánoční balíček je spojením krásy a sebejistoty. Obsahuje tři kouzelné produkty od značky Rose&Caramel, které vám umožní získat krásné opálení z pohodlí doma a zároveň pomohou rozzářit váš vzhled. Nezáleží na tom, zda tento balíček darujete svým blízkým nebo si ho dopřejete sami. Ukažte svou krásu s naším vánočním balíčkem pro opálenou pleť! 

V balíčku najdete:

UNITY Face & Body Tanning Water (pleťová voda na obličej a tělo)

UNITY Bronzed Face Tanning Drops (samoopalovací kapky na obličej)

Brow Soap (fixační vosk na obočí) 

 


 

Pro více nápadů a tipů na dárky pro vaše blízké, mrkněte na naší kategorii VÁNOCE.

Pokud na našem e-shopu nakoupíte do 18.12. přes Zásilkovnu nebo do 20.12. přes společnost PPL, stihneme Ježíškovi dárky předat aby je vašim blízkým nadělil včas pod stromeček. 

přechody ecomail (1)