Jak na husté a upravené obočí?

 Minimalist Black Friday Promotional Discount Banner (1170 x 440 px)_2

Pravidlo č. 1 - Nikdy nepodceňujte své obočí!

Divili jste se někdy, že Marilyn Monroe se svými krásnými platinovými vlasy trvala na tom, aby její obočí bylo husté a tmavě hnědé? Prakticky vymyslela skvělý způsob, jak na sebe upoutat pozornost, jelikož její obočí bylo vždy středem pozornosti. Dobře si uvědomovala, jak obočí dokáže strukturovat obličej, a to dokonce lépe než samotný make-up. Trendy v obočí se sice neustále mění, ale jeho módní síla stále zůstává!

NEBYLO VÁM DOPŘÁNO HUSTÉ OBOČÍ

Nemáte obočí jako Cara Delevingne? Nevadí! Ať už je Vaše obočí tlusté, tenké, husté, řídké, může vypadat skvěle. Perfektního obočí docílíte velmi snadno pomocí jednoduchých kroků, které lze provádět i z pohodlí vašeho domova.

Pokud si však nejste jistí, zda úpravu svého obočí zvládnete samy, obraťte se na profesionály, kteří vám dopomohou k perfektnímu tvaru a stylu.

SÍLA REVITALASH PRODUKTŮ

Je to opravdu snadné. Vše, co vaše obočí potřebuje najdete zde – sérum, tužka a gel

Začněte s aplikací séra na obočí RevitaBrow Advanced. Sérum na obočí využívá sílu peptidů a bylinných látek pro posílení, výživu a zlepšení kvality obočí. Jedinečný komplex BioPeptin® obsahuje peptidy, lipidy, biotin a extrakt ze zeleného čaje bohatý na panthenol, které obočí vyživují a posilují, chrání ho před lámáním a zároveň zlepšují jeho pružnost a lesk, což vede ke krásnějšímu vzhledu obočí.

Dále si obočí můžete zvýraznit nebo dokreslete pomocí tužky na obočí Hi-Def Brow Pencil. Tento produkt je dostupný v barvách Soft Brown, Warm Brown a Cool Brown. Tužka umí snadno vyplnit řídké a nevýrazné obočí, je tak tenká, že dokáže perfektně napodobit chybějící chloupky. Vaše obočí pak bude působit přirozeným vzhledem.

A posledním krokem k dokonalému obočí je fixační gel Hi-Def Brow Gel. Fixační gel si poradí i s nezkrotným obočím, a to pomocí dvou kartáčků. Na jedné straně se nachází hřebínek, který slouží ke stylingu obočí. Na druhé straně se nachází gel, který obočí zafixuje do požadovaného tvaru, který vydrží celý den. Navíc je gel i voděodolný,  je tak vhodný pro celodenní fixaci obočí během léta, návštěvy sauny či sportovních aktivit!

Pokud zatím nemáte zkušenosti s naším sérem na obočí, rádi vám doporučíme cestovní balení RevitaBrow Advanced 1,5 ml. Začněte s touto 4týdenní aplikací a uvidíte, jak vaše obočí začne vypadat zdravější a výraznější. Určitě nebudete zklamáni!

VÝSLEDKY NAŠICH ZÁKAZNIC

Minimalist Black Friday Promotional Discount Banner (1170 x 440 px) (1)_1