Valentýn se blíží..!

přechody ecomail_1

Blíží se den lásky a s ním přichází otázka: Jaký originální dárek vybrat pro svou polovičku? Pokud hledáte inspiraci, máme pro vás pár DEVINI tipů na skvělé dárky, které rozhodně zahřejí u srdce.

 

DARUJ WELLNESS ZÁŽITEK!

Bannery WEB_7

Udělej své drahé polovičce romantický wellness večer. K tomu ti dopomůže pár našich pečujících produktů.

Hydratační masky na ruce a nohy jsou skvělým způsobem, jak poskytnout potřebné živiny a hydrataci, obnovující pokožku a poskytující jí potřebnou výživu v těchto mrazivých dnech.

Dalším skvělým pomocníkem k relaxaci jsou masky pod oči od značky .INC. Proč je hydratace v oblasti očí nutná? Jemná a citlivá pokožka kolem očí je náchylná k dehydrataci a tvorbě jemných linek a vrásek. Nedostatek hydratace může způsobit otoky, tmavé kruhy a celkově unavený vzhled a to nechce nikdo! Darujte své drahé polovičce mladiství a svěží vzhled i po náročném dni!

TIP NA DÁREK: Kup své drahé polovičce opravdový poukaz do wellness či relaxační wellness víkend a zabal ho mezi pečující produkty od značky .INC.

 

DARUJ SLUNÍČKO!

Bannery WEB DEVINI (15)

Co je víc sexy než opálená pokožka? Daruj své drahé polovičce opálení jako od moře pomocí kosmetiky Rose&Caramel.

Nevíš které produkty zakoupit pro dokonalé opálení? K tomu ti pomůže náš startovací balíček, kde najdeš vše, co je potřeba. Pokud se rozhodneš vybrat samostatný produkt, nikdy nezapomeň na aplikační rukavici! Tato rukavice je klíč ke krásnému, rovnoměrnému opálení celé pokožky.

K samoopálení patří i řádná hydratace, proto se neboj k balíčku přidat naší hydratační péči Purity Repair. Tento hydratační krém hloubkově obnovuje a regeneruje pokožku. Zanechá ji hydratovanou po dobu až 48 hodin a také prodlouží maximální životnost opálení.

 

VSAĎ NA KLASIKU!

Bannery WEB

Bojíš se, že nevybereš správně? Tak právě pro tebe tu máme dárkový poukaz v libovolné hodnotě na e-shop www.devini.cz. Díky dárkovému poukazu si bude moci tvoje polovička vybrat přesně to, co potřebuje.

TIP NA DÁREK: Schovej dárkový poukaz do bonboniéry nebo květin. Uvidíš, že tvá druhá polovička bude mile překvapena!

 

Nevybrali jste si? Mrkněte na naši kategorii plnou valentýnských tipů!

přechody ecomail (1)_1