Valentín sa blíži...!

přechody ecomail_1

Deň lásky sa blíži a s ním prichádza otázka: Aký originálny darček vybrať pre svoju polovičku? Ak hľadáte inšpiráciu, máme pre vás DEVINI tipov na skvelé darčeky, ktoré vás určite zahrejú pri srdci.

 

DARUJTE WELLNESS ZÁŽITOK!

Bannery WEB_7

Udělej své drahé polovičce romantický wellness večer. K tomu ti dopomůže pár našich pečujících produktů.

Hydratační masky na ruce a nohy jsou skvělým způsobem, jak poskytnout potřebné živiny a hydrataci, obnovující pokožku a poskytující jí potřebnou výživu v těchto mrazivých dnech.

Dalším skvělým pomocníkem k relaxaci jsou masky pod oči od značky .INC. Proč je hydratace v oblasti očí nutná? Jemná a citlivá pokožka kolem očí je náchylná k dehydrataci a tvorbě jemných linek a vrásek. Nedostatek hydratace může způsobit otoky, tmavé kruhy a celkově unavený vzhled a to nechce nikdo! Darujte své drahé polovičce mladiství a svěží vzhled i po náročném dni!

TIP NA DÁREK: Kup své drahé polovičce opravdový poukaz do wellness či relaxační wellness víkend a zabal ho mezi pečující produkty od značky .INC.

 

DARUJ SLUNÍČKO!

Bannery WEB DEVINI (15)

Čo je viac sexy ako opálená pokožka? Doprajte svojej drahej polovičke opálenie ako od mora s kozmetikou Rose&Caramel.

Nie ste si istí, ktoré výrobky kúpiť na dokonalé opálenie? Náš štartovací balíček vám pomôže nájsť všetko, čo potrebujete. Ak sa rozhodnete vybrať si samostatný výrobok, nikdy nezabudnite na aplikačnú rukavicu! Táto rukavica je kľúčom ku krásnemu a rovnomernému opáleniu celej pokožky.

K samoopaľovaniu patrí aj správna hydratácia, preto sa nebojte do svojho balíčka pridať náš hydratačný krém Purity Repair. Tento hydratačný krém hĺbkovo obnovuje a regeneruje pokožku. Zanechá ju hydratovanú až 48 hodín a zároveň predĺži maximálnu životnosť vášho opálenia.

 

STAVTE NA KLASIKU!

Bannery WEB

Bojíte sa, že sa nerozhodnete správne? Potom pre vás máme darčekový poukaz v ľubovoľnej hodnote na www.devini.cz/sk. S darčekovou poukážkou si vaša polovička bude môcť vybrať presne to, čo potrebuje.

TIP NA DARČEK: Darčekový poukaz schovajte do bonboniéry alebo kvetov. Uvidíte, že vaša druhá polovička bude milo prekvapená!

 

Nevybrali ste si? Pozrite si našu kategóriu plnú valentínskych tipov!

přechody ecomail (1)_1