MARULA Pure Beauty Oil

Pure Marula oil je pleťový olej, který se vyrábí z plodů stromu Marula. Tyto plody se v Africe využívají již po celá staletí. Má antibakteriální a hojivé účinky, nejen, že olej pomáhá léčit kožní záněty, ale je vhodný i pro použití na popálenou či podrážděnou pleť. 

Olej z Maruly je bohatý na zdravé mastné kyseliny, které pomáhají udržovat pleť dostatečně hydratovanou, je tedy vhodný jak pro zimní měsíce, tak i v létě proti vysušení pleti ze sluníčka. Marulový olej je bohatým zdrojem antioxidantů, které výrazně zpomalují stárnutí pleti a tvoření vrásek.

Marula Pure Beauty Oil

MARULA Pure Beauty Oil

Existuje 9 produktů.

Zobrazení 1-9 z 9 položek